090830

Hejhejj:)
Helgen börjar närma sig mot sitt slut. I fredags kom phobe som är 6 år och sov över.mysigt! Så de blev lite film.
Sen nästa dag lördag var de Junkyard fest så vi åkte upp dit. Tyvärr var vi inte där så länge för de spö regna hela tiden.Så de var synd!
Idag  söndag har ja mest spenderat timmarna på att göra klart ett SO-arbete som aldrig blir klart.
Sen tog man en kvällspromenad i underbara skogen, där man träffade på en massa trevliga troll. hahah.. sen hittade man lite kantareller som man gick hem och stekte. jätte gott.:)


Pussar!♥

Underbar helg

Här sitter man nyduschad och dricker tea. Kom precis hem från träningen har vart och gymmat på plus.Riktigt skönt! Helgen är snart slut och den har spenderats med kussinen charlotta. På dagen eller ska man  säga morgonen,  vi var uppe vid överby kl:10 , så dagen började med att man shoppade. De blev en ny t-shirt från H&M och några toffsar som man behövde. Sen har ja tagit en massa modellbilder på lotta. Åhh ! hon blev jätte fin jag kanske lägger upp bilder sen om ja får.

Pussar!

090821Hejhejj! Dagen började vid att man åkte till skolan åtta. Sen hade vi syslöjd första lektionen. Denna terminen ska vi sy något valfritt plagg så de blir nog en svart klänning med paljetter på för min del. Efter vi hade slutat så drog ja och lovia ner till plus för att gymma .ååh ! va skönt att träna något man inte har gjort på hela sommaren utan man har bara stoppat i sig massa glass och godsaker .Så här ska de brännas fett !  Vi gjorde lite olika övningar men mest blev det roddmaskin,spinning och lite styrke tränning. Nu om en stund kommer lovisa hit då vi har hyrt film "Benjamin  buttoms otroliga liv"  den sägs vara bra sen har ja sett trailen också så det blev den.