BLI SOMMARBLOND - UTAN ATT SKADA HÅRET!

Vem vill inte bli naturligt fint blont hår- men du är rädd för att det ska slitas?

Om du vill ljusa upp ditt blonda hår så kan du antingen välja att använda en ljus färg eller blondera med hjälp av slingor.Om du väljer att färga måste du komma ihåg att göra det var sjätte vecka. Väljer du dessutom att slinga håret kan det ta 3 månader nästa gång du behöver göra det.

Vill du ha cendrefärgat hår så tipsar jag om att man ljusar upp håret successivt, med några månaders mellanrum, istället för att få platinablont direkt.


GLÖM INTE ATT BEHANDLA HÅRET VÄL!

Oavsett vilken färg på håret du har så får man aldrig glömma att behandla det.
1.Färgbevarande behandling " repair rescue conditioner", 169 kr , BC Bonacure/Schwarzkopf.Reder ut fint och ömtåligt färgbehandlat hår.

2.Hårfärg, "herba shine", 99 kr, Garnier . Ammoniakfri färgning med bambuextrakt.

3.Hårfärg, "Viva 101 extra ljus askblont",95 kr. Ger håret en askig och lite kallare blond nyans.

4.Glanskräm " shine duster" 169 kr, Osis+/Schwarzkopf. Förvandlas från puder till kräm och ger håret pärlemorskimrande sammetsglans.

5.Hårfärg " Blond & Strong" 89 kr. Schwarzkopf. Intensiv blonderingsfärg som ger en spänstig blond nyans.

6."Fructis color resist inpackning" 59 kr . Stärkande inpackning för färgat hår.

7. Schampo och leave in-behandling " Bain chroma riche" 219 kr och 348 kr. Kerastase. Innehåller UV-filter för färgat hår som gör det extra mjukt och blankt.

Dagens outfit


Linne-Gina Tricot, Kofta-Gina Tricot, Väska- Gina Tricot, Shorts-Hennes & Mauritz, Klocka-Jet Set, Armband-Pandora

29e juni 2010

Hejhej allihopa! haft en bra dag?

Jag cyklade till stan för att möta upp ellen och lovisa och sen åka ner till strandgatan för att träffa hampus och sen fika.Sedan satte vi oss och prata och hampus berätta om en massa nya saker i MUF ( Moderaternas ungdomsparti).

Det var varmt och klarblå himmel, vi satt och pratade i någon timme sen åkte jag, ellen & lovisa till vänersborg för att bada. och usch fy vad kallt det var i vattnet. Fan varmare i havet än i vänern. 14 grader. Blev några få kärringdopp.

Åhh , nu är det klart!! Jag, Lovisa & Anna åker till Arvikafestivalen och jobbar som funktionär. Kommer bli super.
Dan efter åker jag till Arkösund för att segla i 4 dagar. Kommer ni ihåg hålan som jag berätta om där jag var tvungen att klättra upp i träd för att få teckning, dit ska jag.

Puss!