MIN MAGEEE

Började dagen med en svettigt men härligt gympass tillsammans med Sanna, efteråt tog vi en powewalk runt stan i de härliga höst vädret. Visst älskar man alla härliga färger men nu vill ja bara att de ska bli vinter så snabbt som möjligt så att de kan bli våår.

När man känner sig som hurtigast av att man har tränat kommer ja och Sanna på ideen att baka.. så vi springer mot ica för att köpa med oss ingredienserna för att baka bullar... och bullar blev de.. 39 st.
26 stycken ligger i frysen och resten i våra magar + några till. Hur kan man inte motså färska kanelbullar och en glas mjölk.. ja , ont i magen får man..


31e oktober 2011

Gooodmorgon!

Klockan är inte mer än halv 8 och de är loov, va fan gör ja uppe då? Jo ser ni, hurtibullen är i farten och ja ska om en timme dra mig till älvhögsborg för ett svettigt pass tillsammans med Sanna. Haha, ja tränat har man men har inte varit på gymmet sedan maj,haha  skäärpning. Älskar att springa i skogen nedanför oss! Ne, nu måste ja äta upp min frukost och hoppa i mina skor för att gå bort mot bussen. Hejsvejs!

FOREVER EVERST

Hur snygga är inte dessa skor? Varför ska jeffery campel bara göra upp till stl 40... eller varför ska ja ha så stora fötter.