när tiden närmar sig

Blir så frustrerad och arg, ledsen osv. finns inga ord vad jag råkade göra igår. Skulle uppdatera iphonen och då hände de en sak och den hakade upp sig, hann inte säkerhetsuppdatera den så alla bilder från aug fram till nu är borta. Sommar i båten, mallorca, belgien, nyår och framförallt NEW YORK.. åhhh jag orkar inte!!! så mycket bilder och minnen, 2000 st!
Men men för att komma i andra tankar sitter jag och kollar på balklänningar. Har äntligen bestämt mig. Fasen inte långt kvar! Vart tar tiden vägen? Och vad händer sen? så mycket att hinna. De är nu allvaret börjar, jobb, inkomst osv.
 

Ett drömhem i södra stockholm

 
Lite då och då slinkar ja in på hemnet hemsida och kollar lägenheter. Alltså kolla denna underbara lägenhet på söder i Stockholm. Skulle inte tveka om jag hade pengarna i näven!!

NEW york - en grym resa!

Hemma från new york för snart 2 veckor sedan. Jäklar vilken sjuk stad!! Bilder kommer, ska bara ta mig tiden från skolan och ladda ner dom på datorn. Håll ut!! berättar mer då. så länge blir de en massa instagram bilder. hooj

ph1 första amerikanska frukosten, pannkakor. ph2. andra frukosten, på ett ställe som hette le pain quotidien.allt var organiskt! ett tips om ni åker till nyc. ph3 time squere ph4, dom fetaste och godaste hamburgarna hittar man på shake shack. ph5 uppe på rockerfeller center. ph6 brooklyn bridge ph7 five guys ph8 utanför rockerfeller center ph9 sista kvällen köpte vi oss varsin ben&jerry.. dör så gott!!