Säsong för doftljus?

Nu när det är höst och mörkt ute så älskar jag att tända ljus. Tom Dixon kom ut med en kollektion hösten 2012 då de släppte för första gången doftljus i tre olika dofter, alla inspirerade av Englands historia och kultur. Med vackra och stilrena förpackningar vann de snabbt mångas hjärta och därför är det extra roligt att de nu kommit ut med både större och mindre varianter.
 
 Brinntiden på ljusen sägs vara 80 timmar, vilket är länge. 
De större ljusen kommer alla med lock / underlägg i marmor. Man har tre olika dofter att välja mellan: LondonRoyalty och Orientalist.
 

Xxx

Usch..dagarna nu är riktigt sega! Regnar konstant, vilket är perfekt för höstmys men inte för de som vill ut och gå. Är så sjuk sugen på att lägga massa pengar på inredning, om ni kollade på dagens avsnitt på äntligen hemma så gjorde tjejen där ett marmorbord, äckligt snyggt!                                                                                                               
 
 
 .. Förutom inredning så är jag så sugen på att åka iväg någonstans. Får som vandrar uppe i bergen i Mallorca. Smala vägar som man åker på i timmar, till slut kommer man fram till en liten mysig by...Och förutom de så skulle det inte vara helt fel med svensk sommar.
 
 

dagarna rullar på

Har sedan i måndags jobbat som vikarie på en förskola. Älskar de! Även skönt att få göra något på dagarna.
Nu längtar jag bara på att jag har tillräckligt mycket pengar så jag kan åka ut och resa.Bara spara spara spara!! 
 
London februari 2013